top of page
IMG_0941.heic

Bezorgen

Jouw bestelde producten zullen met grote zorg worden ingepakt. Want ook al hebben de artikelen de tand des tijds doorstaan, we blijven zuinig op mooie dingen. 

 

De verzending is binnen 3-5 werkdagen. 

Helaas zijn we niet verantwoordelijk voor enige vertraging bij de vervoerder(s) of bij vertraging door extreme (weers)omstandigheden. Wel kan je je pakketje volgen via track&trace.

De bezorgkosten voor Nederland zijn €9,95, voor de Waddeneilanden en België €14,95. Bij producten die duurder zijn dan €499,95 brengen wij €5,95 extra in rekening voor de  verzekerservice.

Het is niet mogelijk om naar postbussen te verzenden. 

Helaas verzenden we (nog) niet buiten Nederland en België. 

Retourneren

Zo jammer maar het kan gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop.

 

Mail zo snel mogelijk naar vraagje@prelovedart.nl en geef aan waar je niet tevreden over bent.

 

Verpak de goederen zo goed en veilig mogelijk (in de originele verpakking). Want ook al hebben de artikelen de tand des tijds doorstaan, we blijven zuinig op mooie dingen. 

Retourneer het product binnen 14 dagen naar

PRE-LOVED Art

Bartokweg 50

1323 TB Almere

De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Binnen 7 dagen na ontvangst van het product, wordt het aankoopbedrag teruggestort. 

IMG_3482_edited_edited.jpg

Betalen
en betaalwijze

Alle prijzen in de shop zijn in Euro's en inclusief 21% BTW. 

Betalingen gaan via IDEAL. 

Garantie

We doen ons best om alle producten zo zorgvuldig mogelijk te fotograferen en te beschrijven, inclusief zichtbare beschadigingen of tekortkomingen. Retourneren kan binnen 14 dagen, zie het kopje "retourneren".

Mail naar vraagje@prelovedart.nl, we denken graag met je mee. 

Kunst in beton

Onze verpakkingen

Kijk er niet gek van op als je bestelling wordt geleverd in een doosje van een grote (web)winkel. Uit duurzaamheids-overwegingen bieden we niet alleen kunst aan dat een eerder huis had, maar ook verpakkingsmateriaal dat een eerder adres had.

Elke keer schrik ik er weer van hoeveel dozen, en plastic verpakkingsmaterialen in de vuilcontainer eindigen. Waar we kunnen hergebruiken doen we dat. Dit is een klein aandeel om onze voetdruk op deze aarde te verkleinen. 

41E62A29-3002-4565-9D93-9977C131C610_edited.jpg

Over ...

Kale muren in een neutrale kleur. Heb jij die ook? Dit was jaren bij mij het geval. 

Ik had wel een aantal mooie kunstwerkjes in mijn bezit. Zo trots op mezelf dat ik ervoor gespaard had en deze verzameld had. Maar die lagen netjes verpakt op die eeuwig rommelige zolder. Ik kwam ze elke week weer tegen als er een snelle stofdoek overheen ging.

Er was twijfel over de plek in huis, zou het niet de kamer overheersen? Wat doe ik ermee als ik het over een maand niet meer mooi vind, of als de kleuren van de kussens en de plaid veranderen? Je leest de woorden van iemand die het "over think-t" .. in goed Nederlands.

Tot mijn lief, de liefste van de hele wereld, mij streng toesprak en besloot dat het genoeg was. De komende weekenden zouden we al die kunstwerken een plek geven in het huis.

 

En zo geschiedde.... Alles hing of had een plek gekregen. Wat er gebeurde klinkt erg theatraal... maar elke keer dat mijn oog viel op een van mijn pareltjes gaf mij dat een "momentje". Een moment van ontroering, van rust, van weemoed, van blijdschap, van hardop lachen, van kracht... en ik vond het heerlijk om deze momentjes continu te ervaren.

 

Alle items van PRE-LOVED Art zijn geselecteerd op deze momenten. Ik hoop dat jij het net zo ervaart. 

Vraagje

Heb je een vraag over een product, ben je op zoek naar iets heel specifieks waar ik naar op zoek moet gaan, of heb je een hele andere vraag? Laat het ons weten via het contactformulier. Appen of mailen kan natuurlijk ook. 

Bedankt, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

bottom of page